Besplatna dostava preko 44 € 🚚
Uvjeti povrata i povratka novca

Izmjena narudžbe

Uređivanja prilagođenih proizvoda

Kupci imaju priliku pregledati svoje prilagođene proizvode na kraju procesa uređivanja. Proizvodi će biti ispisani onako kako su prikazani na ekranu, osim ako nije drugačije navedeno. Imajte na umu da Sparkl ne može prihvatiti promjene grešaka koje su bile očite tijekom ove faze nakon što su proizvodi u procesu ispisa. Pozivamo korisnike da pažljivo pregledaju svoje izmjene.

Rok za izmjene

Narudžbe se mogu mijenjati najmanje 2 sata nakon što su poslane, ovisno o dobu dana kada je narudžba poslana. Točan rok za izmjene narudžbe naveden je na stranici za praćenje narudžbe. Potvrđivanjem narudžbe kupci shvaćaju da se nakon tog vremenskog okvira izmjene možda neće odraziti na finalizirani proizvod.

Izmjena ili otkazivanje narudžbe

Narudžbe se mogu prilagoditi ili otkazati putem portala za praćenje narudžbi, dostupnog putem e-pošte za potvrdu narudžbe. Alternativno, kupci se mogu obratiti Sparkl korisničkoj službi radnim danom između 8:00 i 16:00. Izvan ovog radnog vremena, prilagodbe treba izvršiti putem portala za praćenje narudžbi. Imajte na umu da našoj službi za korisnike može trebati do jedan radni dan da odgovori. Obavezno navedite broj svoje narudžbe za brzu pomoć.

Promjena pojedinosti o isporuci

Za promjene adresa za dostavu ili telefonskih brojeva obratite se Sparkl korisničkoj službi tijekom gore navedenog radnog vremena. Ako je narudžba već poslana, kupci bi se trebali izravno obratiti kurirskoj tvrtki za sve prilagodbe.

GLS Croatia

DHL EXPRESS Croatia

 • +385 1 6651 111

Vraćanje narudžbe

Oštećeni ili neispravni proizvodi

Kupci mogu zatražiti povrat novca ili zamjenu za proizvode koji stignu oštećeni ili neispravni. Da bi to učinili, moraju dostaviti fotografske ili video dokaze zajedno sa svojim brojem narudžbe korisničkoj službi Sparkl odmah po primitku paketa. Sparkl zadržava pravo ocjene dostavljenih dokaza. Ako naša procjena pokaže da šteta nije nastala našom otpremom ili rukovanjem, možemo osporiti zahtjev. Preporučamo rukovanje proizvodima s najvećom pažnjom.

Za pojašnjenje grešaka u uređivanju pogledajte odjeljak 1.1 (Uređivanja prilagođenih proizvoda) gdje su navedena ograničenja odgovornosti tvrtke Sparkl.

Pravo na povlačenje

Pravo na povlačenje, kako je navedeno u europskoj direktivi 2011/83, primjenjivo je samo na neprilagođene proizvode. Proizvodi izrađeni po narudžbi su izuzeti. Da biste ostvarili ovo pravo za standardne proizvode, obratite se našoj korisničkoj službi u roku od 14 dana od primitka proizvoda. Troškove povratne dostave može snositi kupac.

Izgubljeni paketi

Ako kurirska služba izgubi vaš paket ili ga pogrešno obradi, obvezujemo se ponovno ispisati i poslati vašu narudžbu. Alternativno, korisnici se mogu odlučiti za puni povrat novca. Ako mislite da je vaš paket izgubljen, obavijestite Sparkl korisničku službu i navedite svoj broj narudžbe.

Specifikacije proizvoda

Love Note

Značajke

 • Dimenzije: A5 (148 x 210 mm)
 • Težina papira: 120 g / m2
 • Broj stranica: 40

Podaci o veličini knjige

Sve tiskane knjige imaju 40 stranica. Uređivanja s 20 stranica ili manje imat će ispisane samo stranice s desne strane. Ako sadržaj prelazi 20 stranica, ispisat će se obje strane. Sve preostale prazne stranice ostat će prazne ili će biti popunjene likovima iz knjige, kako je odabrano tijekom faze uređivanja. Ukupan broj stranica ne utječe na cijenu knjige.

Upotreba znakova

Korisnici bi trebali koristiti znakove koji su u skladu s abecedom jezika web stranice. Ne može se jamčiti točan prikaz znakova iz drugih abeceda, posebnih znakova i emojija.

Dostupne završne obrade

Knjige Love Note dolaze u dvije izvedbe: Meki uvez: meke, fleksibilne korice sa sjajnom završnom obradom. Tvrdi uvez: čvrsta, sjajna završna obrada. Poklon kutija Poklon kutije za knjige Love Note dostupne su zasebno, izrađene od vrhunskog nepremazanog papira. Točne nijanse boja mogu varirati.

Love Cards

Značajke

 • Dimenzije: 148 x 70 mm
 • Sadržaj: 20 kartica u paketu
 • Dizajn: Perforiran sa zaobljenim uglovima, pričvršćen 1 plastičnom ili 2 metalne kopče.

Ambalaža

Svaki set Ljubavnih čestitki nalazi se u ukrasnoj crvenoj omotnici, zapečaćenoj naljepnicom, koja je uključena u kupovnu cijenu.

Upotreba znakova

Molimo koristite znakove iz primarnog jezika web stranice. Ispravan prikaz znakova drugih abeceda, posebnih simbola i emojija nije zajamčen.

Plakati Love List

Značajke

 • Dimenzije: A2 (420 x 594 mm)
 • Materijal: Debeli papir, mat ili sjajni.

Magnetski držač postera za Love List

Značajke

 • Duljina: 420 mm
 • Materijal: drvo
 • Crna boja Svaki paket sadrži 2 kompleta držača za postere. Ovi se držači pričvršćuju magnetski, pričvršćujući poster i na vrhu i na dnu.