Besplatna dostava preko 39 € 🚚

Blog

5 super poklona za Valentinovo February 1, 2024

Valentinovo je praznik ljubavi i zaljubljenih. U ovo vrijeme svake godine pokušavamo pronaći savršeni dar kojim možemo izraziti svoje osjećaje prema našem partneru ili partnerici. Međutim, ovo nije jednostavan zadatak kao što na prvu zvuči. Obično želimo napraviti nešto posebno, promišljeno, nezaboravno što će onda našu voljenu osobu potpuno oboriti s nogu. Koji su to super darovi za Valentinovo? 🤔❤️

5 neobičnih ideja za spoj za Valentinovo February 1, 2024

Uskoro dolazi Valentinovo! 🤗 Naravno, za tako posebnu priliku treba učiniti nešto iznimno!

S ovakvim poklonom bit ćete heroj Valentinova January 16, 2024

Valentinovo je izvrsna i posebna prilika da podsjetite svog partnera (i sebe) koliko ih volite i cijenite te koliko ste sretni što ste ih našli! Zato većina voli svoju osobu počastiti poklonom za Valentinovo. Međutim, pronaći savršen dar nije nimalo lak zadatak. Srećom, tu smo da vam pomognemo!😉

7 razloga zašto je Love Note najkreativniji dar za parove u 2024. January 15, 2024

Sastavili smo 7 neobičnih razloga zašto je Love Note najposebnji dar za parove u 2024. Na temelju povratnih informacija koje smo dobili od 100 000 nadahnutih primatelja darova.

Kreativni unikatni ukrasi za zimske dane December 12, 2023

I vi ste kreativna osoba, zar ne? 😋 Ako se ove godine želite istaknuti i u svom domu vidjeti božićne ukrase koji bi stali u američki blagdanski film, pročitajte naš članak!

5 najboljih ideja za božićne darove u 2023 December 1, 2023

Još uvijek ne znate što kupiti za Božić ove godine? Imamo za vas 5 ideja za darove s kojima nećete pogriješiti!

5 neobičnih razloga zašto kupiti baš OVO kao poklon svom partneru ili partnerici December 1, 2023

U potrazi ste za poklonom koji je malo... neobičan? Nešto za što ste sigurni da vaš partner nije dobio? Predstavljamo Love List, 100 jedinstvenih i uzbudljivih ideja za spojeve u formi plakata te u stilu bucket liste! Uronite u mogućnosti koje nudi stotinu malih, ali uzbudljivih ilustracija: doživite avanturu bilo da je zima, ljeto, u zatvorenom ili na otvorenom! Ostaje samo jedno pitanje: koliko brzo ćete završiti svih 100 spojeva.

7 razloga zašto je Love Note najbolji božićni poklon November 30, 2023

U potrazi ste za savršenim božićnim poklonom? Došli ste na pravo mjesto, jer nećete pronaći kreativnije i iskrenije božićno iznenađenje od Love Notea!

...ali da ne pričamo bez veze, za vas smo prikupili 7 razloga zašto je Love Note najunikatniji božićni dar na temelju povratnih informacija više od 50.000 zadovoljnih kupaca.

Ideje za zimske spojeve November 29, 2023

Vrijeme je da trgnete sebe i svoju vezu iz zimskog sna! Kako? Uz sjajni spoj, naravno! U našoj objavi pronaći ćete 5 ideja za zimske spojeve s kojima ćete sigurno impresionirati svog partnera ili partnericu!

Znate li koji je vaš jezik ljubavi? November 29, 2023

Oduvijek vas je zanimalo koji je vaš ljubavni jezik, ali nikada niste dublje ulazili u tu temu? Sada je vrijeme da saznate! Pročitajte naš članak i upoznajte se, saznajte što vam najviše treba u vezi!

1