Besplatna dostava preko 44 € 🚚
blog

10 savjeta kako svaki dar učiniti jedinstvenim

November 19, 2023

Bliži li se neka posebna prilika kada voljenu osobu planirate iznenaditi nečim zaista jedinstvenim? Ako već imate nekoliko ,,aseva u rukavu'', ali još uvijek ne mislite da je iznenađenje dovoljno personalizirano, onda je ovaj članak za vas!

Darivanje nije teško zato jer nema dovoljno vremena ili ideja nije dovoljno dobra nego zato što ponekad se samo iznenađenje koje ste prvotno planirali ne čini dovoljno personaliziranim ili jedinstvenim. U našem članku nudimo vam 10 kreativnih savjeta koji će vam pomoći da svako iznenađenje učinite istinski orginalnim. Pogledajmo trikove!

1️⃣ Zajednička sjećanja

Prisjetite se zajedničkih iskustava i iskoristite ih kao inspiraciju! Svatko voli vidjeti svoje omiljene uspomene na papiru.

2️⃣ Primateljeve najbolje osobine

Što vam se sada sviđa kod vlasnika budućeg dara? Istaknite njihove dobre osobine i vrijednosti, jer svakome treba malo pohvale s vremena na vrijeme!

3️⃣ Zajedničke avanture

Uključite svoje zajedničke avanture i izlete u osobno iznenađenje!

4️⃣ Životne prekretnice na papiru

Imate li nešto veliko za najaviti? Ili možda želite postaviti važno pitanje? Koristite SPARKL proizvode, nećete pronaći kreativniji i neočekivaniji način!😉

5️⃣ Budući planovi

Što nam donosi budućnost? Poklonom pokažite kakve planove imate, koje avanture, iskustva i životne događaje želite doživjeti s primateljem!

6️⃣ Interaktivni poklon

Dodajte interaktivne elemente iznenađenju, poput kupona koji se mogu iskoristiti za razne usluge!

7️⃣ Jedinstvenost

Stavite sebe na papir! Ne možete pogriješiti ako se na iznenađenju pojave vaše fotografije ili likovi koji vam liče.

8️⃣ Sam proizvod

Ponekad ste sigurni da biste za poklon htjeli dati fotografiju ili šalu u fizičkom obliku. U tom slučaju odstupite od uobičajenih šablonskih šalica i privjesaka za ključeve. Odaberite proizvod koji predstavlja objekt ,,zezancije''!

9️⃣ Pravo iznenađenje

Zamotajte poklon tako da primatelju priredite pravo iznenađenje. Pretvarajte se da je to još jedno iznenađenje, jer će nakon toga tek biti velika sreća kada primatelj vidi istinski kreativno iznenađenje koje se nalazi ispod omota.

🔟 Tajna poruka

Bez obzira na to koliko dobro uspijete personalizirati svoj dar, doživljaj se uvijek čini iskrenijim pomoću male poruke koju možete upakirati zajedno s iznenađenjem.

Uz pomoć naših 10 savjeta realizacija jedinstvenog poklona bit će zajamčena. Primatelju će se sigurno svidjeti kreativno iznenađenje! Pssst... znamo i stvarno iskrene i originalne darove s kojima možete osloboditi svoju maštu i iskoristiti svih 10 savjeta! Kliknite i otkrijte jedinstvene SPARKL proizvode!

Više o SPARKL darovima!